Du kan også blive

salgspartner

Vil du være med til at udbrede ProStrøms fordelagtige og moderne forsyningsløsning?

 

ProStrøm søger professionelle salgspartnere til sine komplette state-of-the art løsninger indenfor opladning af elbiler, omfattende såvel fysiske ladestandere, software til administration og afregning, leverance af strøm samt service og support heraf.

Vi søger såvel enkeltpersoner som virksomheder. Det afgørende er, at man som ProStrøm salgspartner har en relevant fagligt og kommercielt orienteret profil, der kan varetage en seriøs og professionel vejledning og aftaleindgåelse med nye ProStrøm-kunder inden for segmenterne store og mellemstore virksomheder, kommuner og øvrige offentlige institutioner.

Relevant baggrund/profil kan være enten virksomheder indenfor elforsynings- eller installationsbranchen mv., eller det kan være virksomheder eller enkeltpersoner med erfaring og kendskab til de relevante kundesegmenter, som ser ProStrøms løsninger som et naturligt supplement til den eksisterende forretning eller som ønsker dedikeret at engagere sig i udbredelsen af løsningerne, og dermed bidrage til den grønne omstilling til en bæredygtig økonomi.

Vi søger salgspartnere til alle dele af Danmark.

Der er ikke krav om investeringer i udstyr eller andet, men alle vores salgspartnere skal deltage i et introduktions-træningsforløb, hvor vi gennemgår produkter og muligheder, herunder såvel teknik i form af hardware og software samt de kommercielle aspekter som økonomi, kommunikation, aftaleforhold mv.

Vi gennemfører løbende (online) samtaler med potentielle salgspartnere, så hvis ovenstående har vakt din/jeres interesse, hører vi meget gerne fra dig.

Kontakt:
Direktør Svend-Erik Jensen