ProStrøm

Om os

ProStrøm er en privatejet, dansk, uafhængig virksomhed, som arbejder for at gøre det lettere at være elbilejer i Danmark. ProStrøm henvender sig primært til boligselskaber- og foreninger, virksomheder og kommuner, der vil imødekomme ønskerne om bedre forhold for elbilejerne blandt medarbejdere, beboere og borgere.

Hos ProStrøm handler det om, at gøre elbilen til et bekvemt, billigere og naturligt alternativ til benzin- og dieselbilerne. Det forsøger vi at gøre ved at levere alle ønskede ladestandere helt uden beregning. Samtidig arbejder vi for at tilbyde nogle af markedets bedste vilkår både på brugerfladen og økonomisk for vores mange brugere.

Vi har et tæt samarbejde med producenten af ladestanderne, det danske firma Tallykey, og vi programmerer selv vores app og softwaren i standerne. Det gør os agile på et marked, hvor behovet hos den moderne elbilejer hurtigt ændrer sig – hos ProStrøm er vi hele tiden klar til at ændre os i takt med det.

ProStrøm samarbejder med ProForsyning og Tallykey.

ProStrøm

Gør din elbil
100 % grøn

ProStrøm samarbejder med det uafhængige forsyningsmæglerfirma ProForsyning, som formidler aftaler om 100 % grøn strøm til hele landet.

Vores samarbejde med ProForsyning betyder, at vi ikke blot leverer ladestandere, men at vi også kan tilbyde en meget fordelagtig leverance af 100 % grøn strøm.

Opladning

Vi gør det nemt at køre grønt. Effektiv, hurtig og billig opladning – når du er hjemme eller på arbejde. 

Spørgsmål og svar

Er der noget, vi kan hjælpe med? Se her, om vi allerede har et svar klar til dig.

Kontakt

Tøv endelig ikke med at kontakte os – vi er klar til at hjælpe.

Alt i én app

ProStrøms app er klar med en ny opdatering, der indeholder funktionalitet til understøttelse af nye hardware-konfigurationer i ladestanderne. Vi har nu gjort det lettere for både Android- og iOS-brugere. Vi har blandt andet forenklet tilmeldingsprocessen, forbedret visning af igangværende ladning, valg af aftalemuligheder, visning af pris pr. ladestander og lanceret nye layout/design opdateringer. 

Som bruger hos ProStrøm kan du styre det hele direkte fra din telefon. Vores app er designet til den moderne elbilejer, der ønsker effektiv opladning, fuld kontrol og økonomisk gennemsigtighed.

Via app’en registrerer du, hvilken ladestander, du vil benytte. Når du er færdig med at lade, trækker vi pengene direkte på dit betalingskort. Du har også mulighed for at reservere tid, starte og stoppe opladningen og planlægge, hvornår på døgnet, din bil skal lade. Det er nemt, hurtigt og sikkert.

Vi har selv udviklet app’en, som vi også selv vedligeholder og opdaterer. Med ProStrøm er du derfor sikret altid at have en app, der opfylder en moderne elbilejers behov.