Boligorganisationer 

Kør grønnere i fællesskab(et)

Mange boligforeninger samarbejder allerede med ProStrøm

Få en fremtidssikret ladestanderløsning udviklet til boligforeninger 

Vær med til at sikre, at det er nemmere for jeres beboere at køre grønt. ProStrøms forsyningsløsning hjælper jeres boligselskab med at komme behovet for ladestandere i møde, og gør jeres boligselskab endnu mere attraktivt for den moderne billist.

Med ProStrøm får du ladestandere, der dækker ethvert behov for opladning af elbiler i din boligforening. Vi leverer så mange, du vil have, dér, hvor du vil have dem – uden beregning! Når boligselskabet har sørget for at slutte strøm til ladestanderne, sørger ProStrøm for al efterfølgende vedligehold, drift, service og dialog med brugerne.

Altid lave priser
Beboerne er med ProStrøm sikret nogle af markedets bedste vilkår. Vi garanterer en elpris, der er lavere end gennemsnittet hos andre udbydere på det danske marked. Vores moderne og brugervenlige app giver beboerne en effektiv og nem betjening af vores ladestandere med sikker betaling direkte i app’en via brugernes betalingskort.

Investeringen i ladestanderne forbliver udgiftsneutral, hvis beboerne benytter ladestanderne. Er forbruget på standerne ikke på mere end 400 kWh om måneden, tillader vi os at opkræve et beskedent beløb på 500 kroner.

ProStrøm er en investering i jeres fremtid som et moderne og grønt boligselskab.

Grøn Strøm Certifikat

ProStrøm kan hjælpe jeres boligforening med at forbedre jeres miljømæssige profil ved at tilbyde 100% grøn strøm fra danske vindmøller og udstede et grøn strøm certifikat. Ved at vælge denne klimavenlige kilde til energi undgår I udledning af CO2 og andre skadelige drivhusgasser.

Udvalgte kunder

ProStrøm

Robust ladestander til det
danske vejr

 

 

ProStrøm har markedets mest robuste og dokumenterede langtidsholdbare ladestandere på det danske marked.

Ladestanderne er dansk design produceret i aluminium specielt udviklet til at modstå det danske klima med en forventet levetid på mindst 20 år. For at holde standerne pæne, er der mulighed for at coate standerne for at modstå graffiti, skidt og snavs.

ProStrøm udvikler og opdaterer selv ladestandernes moderne software. Det gør os agile, så vi altid er klar til at opfylde behovene hos landets elbilejere på et marked i konstant udvikling. Standerne indeholder et af markedets mest stabile kommunikationsmoduler, og de bliver typisk leveret med 22 kW, op til 32 A med to stk. type 2 stik uden kabel.

Den danske producent af ladestanderne har mere end 20 års erfaring i at udvikle, producere og servicere ladestandere i høj kvalitet til kunder over hele verden.

Sådan fungerer det

Når du står ved standeren og er klar til at lade din bil, aktiverer du nemt standeren via app’en. Det er også her, du kan reservere en ladetid, time opladningen til et senere tidspunkt og meget andet. Når du er færdig med at lade, trækker vi med det samme pengene på dit betalingskort.

Det gør det både nemt, hurtigt og sikkert at benytte ProStrøm.

Sådan tilmelder du dig

For at bruge ProStrøms ladestandere skal du være oprettet som bruger. Det gør du nemt via  vores app. Her skal vi bruge enkelte informationer og dit betalingskort, som vi bruger, når vi trækker pengene i forbindelse med dit forbrug.

Hos ProStrøm er der ingen binding eller skjulte gebyrer. Du er velkommen som bruger, uanset om du har et permanent behov, eller hvis du blot skal bruge én opladning.

ProStrøm

Gør din elbil
100 % grøn

ProStrøm samarbejder med det uafhængige forsyningsmæglerfirma ProForsyning, som formidler aftaler om 100 % grøn strøm til hele landet.

Vores samarbejde med ProForsyning betyder, at vi ikke blot leverer ladestandere, men at vi også kan tilbyde en meget fordelagtig leverance af 100 % grøn strøm.

Opladning

Vi gør det nemt at køre grønt. Effektiv, hurtig og billig opladning – når du er hjemme eller på arbejde. 

Spørgsmål og svar

Er der noget, vi kan hjælpe med? Se her, om vi allerede har et svar klar til dig.

Kontakt

Tøv endelig ikke med at kontakte os – vi er klar til at hjælpe.

ProStrøm gør det let at køre grønt. 

Vi tilbyder blandt andet…

Billig opladning

Variable priser pr. kWh eller en fast pris på abonnement

Nem opladning med app

Intet papir, ingen regninger. Fuld kontrol direkte på din telefon. Det er nemt.

Reservér din ladetid

Vær altid sikker på, at du kan lade, når det passer dig.

Privat eller offentlig

Vælg om din ladestander skal være offentlig tilgængelig eller forbeholdt nogle udvalgte brugere.

Vi kan bruge dine ekstra Ampere

Spar tilslutningsafgiften ved din installation og lad os bruge jeres uudnyttet eller overskydende Ampere.

Delevenlig

ProStrøms stander er udviklet som en delestander, der kommer med to udtag og op til 22 kWh pr. udtag.

Grøn strøm certifikat

Forbedr jeres grønne profil ved at anvende 100% grøn strøm fra danske vindmøller.

Alt i én app

ProStrøms app er klar med en ny opdatering, der indeholder funktionalitet til understøttelse af nye hardware-konfigurationer i ladestanderne. Vi har nu gjort det lettere for både Android- og iOS-brugere. Vi har blandt andet forenklet tilmeldingsprocessen, forbedret visning af igangværende ladning, valg af aftalemuligheder, visning af pris pr. ladestander og lanceret nye layout/design opdateringer. 

Som bruger hos ProStrøm kan du styre det hele direkte fra din telefon. Vores app er designet til den moderne elbilejer, der ønsker effektiv opladning, fuld kontrol og økonomisk gennemsigtighed.

Via app’en registrerer du, hvilken ladestander, du vil benytte. Når du er færdig med at lade, trækker vi pengene direkte på dit betalingskort. Du har også mulighed for at reservere tid, starte og stoppe opladningen og planlægge, hvornår på døgnet, din bil skal lade. Det er nemt, hurtigt og sikkert.

Vi har selv udviklet app’en, som vi også selv vedligeholder og opdaterer. Med ProStrøm er du derfor sikret altid at have en app, der opfylder en moderne elbilejers behov.