Virksomheder

Gør din virksomhed endnu grønnere

Invester i din virksomheds grønne profil, og inspirér dine medarbejdere til at køre lidt grønnere. Med ProStrøms forsyningsløsning kan du imødekomme ønsket om at få opladet elbilen i løbet af arbejdsdagen. Det gør din virksomhed attraktiv for den moderne bilist – og det skærper den grønne profil.

Vi leverer så mange ladestandere, du vil have, dér, hvor du vil have dem – helt uden beregning. ProStrøm sørger derfra for al vedligehold, service, drift og dialog med dine medarbejdere, som bruger vores ladestandere.

Altid lave variable priser pr. kWh
Dine medarbejdere er med ProStrøm sikret nogle af markedets bedste vilkår. Vi garanterer en elpris, der er lavere end gennemsnittet hos de to-tre største udbydere på det danske marked. Vores moderne og brugervenlige app giver dine medarbejdere en effektiv og nem betjening af vores ladestandere med sikker betaling direkte på brugernes betalingskort.

Når din virksomhed har sørget for at slutte strøm til ladestanderne, forbliver et samarbejde med ProStrøm en udgiftsneutral investering, hvis dine medarbejdere benytter ladestanderne. Er forbruget på mindre end 400 kWh en måned, tillader vi os at opkræve et beskedent beløb på 500 kroner.

ProStrøm er en investering i din virksomhed, som skærper den grønne profil, og gør den endnu mere attraktiv.

Udvalgte kunder

Oplad firmabilen både ved arbejdspladsen og derhjemme

Med en ladeboks til firmabilen bliver dagligdagen nemmere. Ved at vælge en ladeboks fra ProStrøm, får dine medarbejdere enkel adgang til at oplade firmabilen derhjemme og på arbejdspladsen. Vi håndterer alle praktiske detaljer fra installation til administration.

ProStrøm refunderer elforbruget

Med vores løsning opsætter vi en ABB-ladeboks i din medarbejders hjem. Ladeboksen tilsluttes medarbejderens egen eltavle.

Det betyder, at din medarbejder selv betaler for strømmen til opladningen. ProStrøm refunderer derefter de kWh, der er brugt til opladning, baseret på vores tilbagebetalingssats.

Sådan fungerer ladeløsningen til firmabiler

  1. Medarbejderen betaler sin elregning til sin el-leverandør.
  2. ProStrøm refunderer medarbejderen i henhold til vores tilbagebetalingssats.
  3. ProStrøm fakturerer din virksomhed for ladeboksen inklusive installation.
  4. ingen månedligt serviceabonnement 
ProStrøm

Robust ladestander til det
danske vejr

 

 

ProStrøm har markedets mest robuste og dokumenterede langtidsholdbare ladestandere på det danske marked.

Ladestanderne er dansk design produceret i aluminium specielt udviklet til at modstå det danske klima med en forventet levetid på mindst 20 år. For at holde standerne pæne, er der mulighed for at coate standerne for at modstå graffiti, skidt og snavs.

ProStrøm udvikler og opdaterer selv ladestandernes moderne software. Det gør os agile, så vi altid er klar til at opfylde behovene hos landets elbilejere på et marked i konstant udvikling. Standerne indeholder et af markedets mest stabile kommunikationsmoduler, og de bliver typisk leveret med 22 kW, op til 32 A med to stk. type 2 stik uden kabel.

Den danske producent af ladestanderne har mere end 20 års erfaring i at udvikle, producere og servicere ladestandere i høj kvalitet til kunder over hele verden.

Sådan fungerer det

Når du står ved standeren og er klar til at lade din bil, aktiverer du nemt standeren via app’en. Det er også her, du kan reservere en ladetid, time opladningen til et senere tidspunkt og meget andet. Når du er færdig med at lade, trækker vi med det samme pengene på dit betalingskort.

Det gør det både nemt, hurtigt og sikkert at benytte ProStrøm.

Sådan tilmelder du dig

For at bruge ProStrøms ladestandere skal du være oprettet som bruger. Det gør du nemt via  vores app. Her skal vi bruge enkelte informationer og dit betalingskort, som vi bruger, når vi trækker pengene i forbindelse med dit forbrug.

Hos ProStrøm er der ingen binding eller skjulte gebyrer. Du er velkommen som bruger, uanset om du har et permanent behov, eller hvis du blot skal bruge én opladning.

ProStrøm

Gør din elbil
100 % grøn

ProStrøm samarbejder med det uafhængige forsyningsmæglerfirma ProForsyning, som formidler aftaler om 100 % grøn strøm til hele landet.

Vores samarbejde med ProForsyning betyder, at vi ikke blot leverer ladestandere, men at vi også kan tilbyde en meget fordelagtig leverance af 100 % grøn strøm.

Opladning

Vi gør det nemt at køre grønt. Effektiv, hurtig og billig opladning – når du er hjemme eller på arbejde. 

Spørgsmål og svar

Er der noget, vi kan hjælpe med? Se her, om vi allerede har et svar klar til dig.

Kontakt

Tøv endelig ikke med at kontakte os – vi er klar til at hjælpe.

ProStrøm gør det let at køre grønt. 

Vi tilbyder blandt andet…

Billig opladning

Variable priser pr. kWh eller en fast pris på abonnement

Nem opladning med app

Intet papir, ingen regninger. Fuld kontrol direkte på din telefon. Det er nemt.

Reservér din ladetid

Vær altid sikker på, at du kan lade, når det passer dig.

Privat eller offentlig

Vælg om din ladestander skal være offentlig tilgængelig eller forbeholdt nogle udvalgte brugere.

Vi kan bruge dine ekstra Ampere

Spar tilslutningsafgiften ved din installation og lad os bruge jeres uudnyttet eller overskydende Ampere.

Delevenlig

ProStrøms stander er udviklet som en delestander, der kommer med to udtag og op til 22 kWh pr. udtag.

Grøn strøm certifikat

Forbedr jeres grønne profil ved at anvende 100% grøn strøm fra danske vindmøller.

Alt i én app

ProStrøms app er klar med en ny opdatering, der indeholder funktionalitet til understøttelse af nye hardware-konfigurationer i ladestanderne. Vi har nu gjort det lettere for både Android- og iOS-brugere. Vi har blandt andet forenklet tilmeldingsprocessen, forbedret visning af igangværende ladning, valg af aftalemuligheder, visning af pris pr. ladestander og lanceret nye layout/design opdateringer. 

Som bruger hos ProStrøm kan du styre det hele direkte fra din telefon. Vores app er designet til den moderne elbilejer, der ønsker effektiv opladning, fuld kontrol og økonomisk gennemsigtighed.

Via app’en registrerer du, hvilken ladestander, du vil benytte. Når du er færdig med at lade, trækker vi pengene direkte på dit betalingskort. Du har også mulighed for at reservere tid, starte og stoppe opladningen og planlægge, hvornår på døgnet, din bil skal lade. Det er nemt, hurtigt og sikkert.

Vi har selv udviklet app’en, som vi også selv vedligeholder og opdaterer. Med ProStrøm er du derfor sikret altid at have en app, der opfylder en moderne elbilejers behov.