Tilmeld

Tilmeld dig ProStrøm

Tilmeld dig ProStrøm

Bor du i nærheden af en ladestander fra ProStrøm? Opret din bruger, og få glæde af vores mange fordele.

Du opretter din bruger via vores app. Vi skal blot bruge enkelte personoplysninger fra dig, og vi skal bede om dit betalingskort. Du betaler via dit betalingskort direkte gennem app’en, når du benytter vores ladestandere.

Vi glæder os til at byde dig velkommen som bruger hos ProStrøm!

 

Alt i én app

ProStrøms app er klar med en ny opdatering, der indeholder funktionalitet til understøttelse af nye hardware-konfigurationer i ladestanderne. Vi har nu gjort det lettere for både Android- og iOS-brugere. Vi har blandt andet forenklet tilmeldingsprocessen, forbedret visning af igangværende ladning, valg af aftalemuligheder, visning af pris pr. ladestander og lanceret nye layout/design opdateringer. 

Som bruger hos ProStrøm kan du styre det hele direkte fra din telefon. Vores app er designet til den moderne elbilejer, der ønsker effektiv opladning, fuld kontrol og økonomisk gennemsigtighed.

Via app’en registrerer du, hvilken ladestander, du vil benytte. Når du er færdig med at lade, trækker vi pengene direkte på dit betalingskort. Du har også mulighed for at reservere tid, starte og stoppe opladningen og planlægge, hvornår på døgnet, din bil skal lade. Det er nemt, hurtigt og sikkert.

Vi har selv udviklet app’en, som vi også selv vedligeholder og opdaterer. Med ProStrøm er du derfor sikret altid at have en app, der opfylder en moderne elbilejers behov.